Recept krásnej Švédky na krásu a dokonalé telo? Čo prezradila...

O Švédkach sa zvykne hovoriť ako o skutočne pôvabných ženách. Svedčí o tom aj počet topmodeliek vo vrcholovej módnej brandži. Elsu Hosk nemožno prehliadnuť.

29.07.2016 11:00
debata (1)
Modelka Elsa Hosk ako anjelik Victoria's... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Elsa Hosk Modelka Elsa Hosk ako anjelik Victoria's Secret.

Dlhonohá blondínka je tvárou značky Victoria's Secret a za posledné dva roky sa prepracovala z pozície klasickej modelky na jednu z kľúčových tvárí firmy. Prezentuje sa na uvedení nových línií bielizne, fotografuje katalógy a dokonca je tvárou jednej z vôní značky.

Magazín US Weekly sa stretol s 27-ročnou Hoskovou, aby spoločne odhalili tajomstvá jej krásy. Základom je vraj u nej vždy sa odlíčiť. „Žijeme vo svete mejkapu a kompletného líčenia. A všetci dobre vieme, že neodlíčená pleť je základom pre unavený vzhľad, pre problémy. Ja mám citlivú pokožku, takže veľmi dbám na to, aby som sa vždy večer dôkladne odlíčila. A ak nemusím, niekedy si nedávam mejkap ani počas dňa,“ vysvetlila krásna blondínka.

Štokholmská rodáčka uprednostňuje viac prirodzenosť, keď príde na starostlivosť o krásu. Pre magazín prezradila, že existujú len tri produkty, bez ktorých si nedokáže predstaviť svoj deň. Základom je korektor Laura Mercier, ktorý vraj dokáže zázraky. K nemu musí mať v kabelke dobrý balzam na pery a tiež efektnú maskaru.

Základom jej práce je vyzerať dokonalo aj fyzicky. A to sa nezaobíde bez tvrdého tréningu. Ako Elsa poznamenala v talk-šou amerického magazínu, kedysi necvičila vôbec. Hoci to nie je celkom pravda. Tréningov si totiž užila viac ako dosť. V rodnom Švédsku bola juniorskou reprezentantkou v basketbale.

Po tom, ako sa presťahovala do Spojených štátov amerických a odštartovala kariéru topmodelky, začala sa venovať rozličným druhom športu. „Zhruba tri roky už boxujem a je to pre mňa veľmi efektívne cvičenie. Vďaka boxu ste veľmi pevný, ale na vyváženie je dobré venovať sa tiež cvičeniam, pri ktorých sa svaly natiahnu. Začala som teda robiť aj pilates. V kombinácii s boxom je to veľmi dobré vyvážené cvičenie,“ doplnila Hosk.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Telo #starostlivosť #režim #fitness #pôvab #Elsa Hosk

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...