K hustejším vlasom pomôže nečakaný trik. Odtajnil ho odborník

Husté a pevné vlasy? Neuveríte, akým trikom ich možno docieliť? Odtajnil ho známy austrálsky kaderník Anthony Nader.

21.07.2016 14:30
Starostlivosť o vlasy by mala byť efektívna. Foto:
Hustejšie vlasy? Pomôže drobný trik.
debata

Na svojom Instagrame sa renomovaný odborník zdôveril s tým, že používa pri práci s vlasmi aj líčidlá na oči. „Viete, očné tiene nie sú dobré len na viečka,“ uviedol. Podľa neho sa pomocou líčidiel dá upraviť opticky podoba vlasu.

Aj tie najjemnejšie získajú opticky hrúbku pomocou nanesenia očných tieňov ku korienkom. „Vlasová koža nepôsobí priesvitne a prázdno,“ komentoval Nader. Najčastejšie tieto triky používa pri práci s účesmi, kde sú zapletané vrkôčiky, alebo kde robí výrazné cestičky vo vlasoch.

Samozrejme, upozorňuje na to, že dôležité je trafiť ideálny odtieň a odporúča vybrať si paletku očných tieňov, ktoré najviac svedčia vlasom nositeľky. Nader sa priznal, že podobný trik už roky používa pri práci s modelkami pri foteniach. Nevidí však dôvod, prečo by si niečo podobné nemohli ženy urobiť aj samy doma. Zbaviť sa následne líčidiel je jednoduché – pomôže klasické umývanie vlasov.

YOU KNOW EYESHADOW ISN'T JUST FOR YOUR EYELIDS Ok so give this technique a go for those of you that have either a super iridescent scalp, or the other reason I love this is that it makes even the finest of hair strands appear thicker on the roots & hairline so your scalp doesn't appear like your strands are lack luster nor thick........ (Yes I know cheeky right) I also do this quiet a bit when, I'm doing tight #Cornrows & #Braids You don't need to purchase a @tomford #Eyeshadow palliate by any means & opt for a @revlonanz one for example that does the trick for me always. Take a look at the part line , I've left half untouched so you can all see the quick difference it makes. Alright girls that's my Wednesday's tip for you & have fun painting on your eyeshadow

Fotka uverejnená používateľom A N T H O N Y N A D E R (@anthony_nader),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #Kaderník #očné tiene #trik

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...