Plavky sa nájdu na každú postavu: Ako obliecť typ hruška?

Základom pri výbere plaviek je rovnováha. Ideálna figúra je vyvážená – so ženskými krivkami – prsiami a bokmi, štíhlejším driekom. Nemôže ju mať každá žena.

02.06.2016 09:00
debata
Vyšší pás, kontrastná farebnosť - to je efektný... Foto: archív značky
plavky - postava typu Hruška Vyšší pás, kontrastná farebnosť - to je efektný postup, ako maskovať väčšie boky a zadoček. Model na snímke Next.

Opticky a vhodnou plážovou garderóbou jej však dokážete pomôcť. Myslite na to, keď vyrazíte na nákupy. V základe rozoznávame štyri typy – treba ich poznať a podľa nich vyberať, pokiaľ si chcete plavkami zalichotiť.

Po plavkách pre typ postavy jablka vám teraz prinášame pár rád pre typ postavy hruška.

Postava v tvare hrušky priťahuje zrak k spodným...
Nohavičky s vysokým pásom Dolce & Gabbana -...
+9Ak máte postavu typu hruška, pri jednodielnych...

Hruška – čo, prečo, ako?

Súmerné poprsie, relatívne štíhly driek a k nim výrazné boky a zadoček – postava v tvare hrušky je typická pre bezmála 60 percent európskych žien.

Pri kúpe jednodielnych modelov sa sústreďte na modely s tmavým základom (čierna, indigo, tmavomodrá) a výraznou, farebnou podprsenkovou časťou – môže ísť o vzor či horizontálne pruhy. Opticky siluetu vylepšia a definujú ju.

Pomôcť môže aj reliéfne zdobenie – volániky lemujúce košíčky či napríklad ramienka so strapcami. Ak túžite po dvojdielnych plavkách, nohavičková časť by mala byť asymetrická, funguje aj zdobný detail na pása – kontrastný pruh látky, kovová spona, alebo priečne pruhovaná látka.

Tip: Postava v tvare hrušky priťahuje zrak k spodným partiám. Presuňte ho smerom nahor – voľte doplnky ako je výrazný plážový klobúk.

Tento článok vyšiel v novej ženskej prílohe Pravdy – magazíne MiA.

Ak máte postavu typu hruška, pri jednodielnych... Foto: archív značky
plavky - typ postavy hruška - leto 2016 Ak máte postavu typu hruška, pri jednodielnych plavkách by ste mali spodnú časť opticky zúžiť. Pomôžu vertikálne prúžky, alebo čierny podklad. Model na snímke Lindex - 39,95 eur eur.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hruška #plavky #postava #trend #typ #leto 2016 #ženský magazín MiA

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...