Extrémne bledá pokožka? Tieto problémy zrejme poznáte!

Príroda vám darovala pokožku bielu ako sneh? Zrejme vám občas spôsobuje problémy...

27.04.2016 11:00
debata

Si chorá?

Poznáte túto otázku dobre. Známa či kamarátka sa vás opäť s hrôzou v hlase pýta na váš zdravotný stav. A vám sa chce kričať: „Nie, stýkrát nie! Kedy už konečne pochopíte, že mi nič nie je, len mám veľmi bledú pokožku. Za tie roky ste si to už mohli všimnúť.“

Samoopaľovací krém? To je hrôza

Už je načase, aby ste to pochopili a skončili s experimentovaním. Veľmi bledá pokožka nikdy nebude vyzerať prirodzene opálená po ošetrení samoopaľovacím krémom! Bude žltá… Ale veď to už viete.

Pri výbere mejkapu sa zapotíte

Tmavý, tmavý aj tento je tmavý. Nech siahnete po tom najbledšom, čo v regáloch obchodov majú, stále to nie je na vašej tvári ono… Nemáte veľmi z čoho vyberať a ak už raz nájdete, čo hľadáte, držíte sa svojho mejkapu ako kliešť.

Čierne oblečenie radšej nie

V prípade, ak sa chystáte na párty gotikov, tak do toho! V normálnom živote na čiernu farbu treba pri takejto pokožke zabudnúť.

Ani biela nie je ideálna

Pri ďalšom extréme, bielych šatách, človek ani nezaregistruje, kde sa končí vaša koža a kde už začína látka… A v takých okamihoch sa hodí na vás popis: „čosi také biele“.

Prišla si z dovolenky? To naozaj?

Pre vás existujú len dve možnosti, čo sa opálenia týka – červená alebo biela. Ak neodoláte a pokožku vystavíte slnku, prídete domov červená ako rak. Ak neriskujete a kožu si poctivo chránite, vrátite sa biela ako sneh.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #mejkap #pokožka #opálenie #krém

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...