Vzorovaná sukňa? Tri hviezdne príklady, ako ju môžete nosiť

Hladké, jednofarebné, jednoduché - áno, také sukne boli a vždy aj budú medzi ženami populárne. Vzorov či potlačí sa nežné pokolenie občas obáva. Ale tu je príklad, že netreba.

25.04.2016 07:00
debata

Vzorovaná sukňa je jednou z pôvabných súčastí dámskej garderóby a možno ju nosiť na niekoľko spôsobov. Niekde vhodne doplní ležérno modernú kombináciu, inde dokáže fungovať ako vhodný prvok spoločenskej módy, alebo je skrátka elegantnou alternatívou pracovnej módy.

My sme vybrali príklady troch známych hollywoodskych krások – aj na nich je vidieť, akými rôznymi spôsobmi sa dá so vzormi od pása nadol pracovať.

Jessica Alba

Má dve deti a 35 rokov, ale Jessica Alba si... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
vzorovaná sukňa - Jessica Alba Má dve deti a 35 rokov, ale Jessica Alba si dokáže stále uchovávať priam tínedžerský pôvab. Aj tentoraz sa jej to podarilo na jednotku. Zmixovala úzku vzorovanú sukňu s florálnym motívom a doplnila ju prúžkovaným jednoduchým topom v základnej čiernobielej farebnosti. Zdá sa vám to ako miš-maš? Ale vôbec nie, veď sa pozrite! Čierna kožená bundička na spôsob motorkárskeho modelu a jednoduchá čierna kabelka do ruky sú výborné. Rovnako aj metalické lodičky.

Gal Gadot

Izraelská herečka Gal Gadot si vzorovanú a... Foto: SITA/AP, Marco Ugarte
vzorovaná sukňa - Gal Gadot Izraelská herečka Gal Gadot si vzorovanú a vyšívanú sukňu Dolce & Gabbana obliekla na jednu z premiére filmu Batman verzus Superman. Tento kúsok je priam umeleckým dielom a pokojne dokáže nahradiť modernú verziu spoločenskej garderóby. Gadot však sukni vdýchla veľmi mladistvý a ženský nádych aj tým, že pridala k nej len jednoduchý top na ramienka so zvýraznenou podprsenkovou časťou. Vysoký pás na sukni a dĺžka do polovice lýtok je vhodná pre štíhle a vysoké dámy. Pri vzoroch a výšivkách na sukniach sa však nemusíte striktne držať formy na obrázku. Fantázii sa medze nekladú. Jedno je však isté - podobný model vždy dolaďujte topánkami na podpätku!

Aimee Mulins

Modelka a bývalá športovkyňa Aimee Mullins sa... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
vzorovaná sukňa - Aimee Mulins Modelka a bývalá športovkyňa Aimee Mullins sa na galavečere Chanel v rámci festivalu Tribeca objavila v sukni z kolekcie tejto známej francúzskej značky. Výrazný grafický geometrický vzor na skladanej sukni pripúta pozornosť na prvý pohľad - doplniť ho teda len jednoduchým úpletovým topom v bielej farbe bola správna voľba. Jemný kruhový výstrih funguje decentne, rovnako aj červené sandáliky s výraznou ozdobou okolo členku. Môžete ich však nahradiť aj jednoduchými lodičkami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Jessica Alba #trend #ako ich nosiť #Gal Gadot #vzorovaná sukňa #Aimee Mulins

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...