Obočie pozdvihne krásu vašej tváre - máme aj 9 tipov, ako to skúsiť!

Dávno sú preč tie časy, keď sa nosila tenučká čiarka nakreslená roztrasenou rukou nad očami. Obočie oslavuje už niekoľko rokov prirodzenosť!

11.04.2016 11:00
Úpravu obočia by ste nemali podceňovať. Foto:
Úpravu obočia by ste nemali podceňovať.
debata

Neexistuje žiaden univerzálny trend, ako by vlastne malo správne obočie vyzerať – až na to, že by malo pôsobiť prirodzene. Vytrhávať si chĺpky nad očnicovým oblúkom tak, aby nám tam zostala len tenulinká čiarka, sa už dávno nenosí. Naopak, cení sa hustejšie a výraznejšie obočie, ktoré dodáva ženskej tvári eleganciu, ale aj akúsi údernosť a charizmu.

Samozrejme, to, že je v kurze hustejšie obočie, neznamená, že by nemalo byť upravené. Môžete ho dokonale vytvarovať pomocoi pinzety, ale tiež tužiek na obočie, prípadne ho nechať jemne „strapaté“ – tento efekt možno docieliť pomocou gélov a voskov na obočie. Základom tiež je, že upravovať obočie by ste mali podľa tónu farby svojich vlasov a chĺpkov – nesiahajte teda za každým po ťažkej čiernej. Tužky na obočie sú momentálne k dispozícii dokonca aj pre blondínky.

zväčšiť Prípravky na úpravu obočia. Foto: archív značiek, koláž: zg
Prípravky na úpravu obočia. Prípravky na úpravu obočia.

Pracovať môžete aj s krémovými líčidlami a farbami – množstvo značiek prišlo na trh s kompletnými paletkami, v ktorých sa ukrýva viac odtieňov, ale aj praktické štetčeky či kefky a hrebienky na úpravu. Takže, do toho, milé dámy!

Mia - nový ženský magazín denníka Pravda.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #líčenie #trend #úprava #obočie #gél #hustejšie #tužka

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....