Na čo všetko sa dá použiť zubná kefka?

Obyčajná zubká kefka je skvelým pomocníkom nielen v starostlivosti o krásu. Pomôže aj pri upratovaní.

15.03.2016 14:30
zubná kefka Foto:
Zubná kefka sa dostane aj do ťažko prístupných miest, kde si zvyčajnou cestou neporadíte.
debata

Masáž pier

Aj na perách môžete z času na čas spozorovať jemné šupinky, ktorých sa treba zbaviť. Aj preto, aby rúž na perách vyzeral bezchybne. A presne na to poslúži citlivá masáž zubnou kefkou s jemnými štetinami. Zopár krúživých pohybov a následné ošetrenie balzamom na pery. Hotovo!

Pomocník pri upratovaní

Počas dôkladného upratovania v kúpeľni si môžno kladiete otázku, ako stopercentne vyčistiť špáry medzi kachličkami či zadné strany vodovodných batérií. Práve zubná kefka sa dostane aj do ťažko prístupných miest alebo dokáže dôkladnejšie vyčistiť miesta, kde si s obyčajnou handrou na umývanie neporadíte.

Čisté nechty

Špinavé nechty nie sú práve peknou vizitkou ženy. Zubnou kefkou, na ktorú nanesiete trocha mydla, si nechty krásne vyčistíte. Navyše aj vymasírujete pokožku okolo nechtov. Tá sa prekrví, vďaka čomu bude vyzerať zdravšie a nebudú sa na nej tvoriť zádery.

Učeše jemné vlásky

Ak si urobíte vrkoč a vlasy vypnete dozadu, zopár vlasov môže byť nepoddajných a lietať okolo hlavy. Stačí na kefku nastriekať lak na vlasy a prejsť po miestach, kde vlasy „nesedia“ ako majú. A dokonalý účes tak zvládnete raz-dva.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #čistenie #nechty #zubná kefka

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...