Dvojitý zásah! Nebojte sa dvoch kabeliek, pomôžu zvládnuť náročný deň

Aj vy máte pocit, že zbaliť si do práce všetky možné nutnosti je niekedy priam nemožné. Hľadáte tú najväčšiu kabelku, aby ste do nej vmestili elektroniku, notesy aj líčidlá?

10.02.2016 07:00
kabelka - dve kabelky Foto:
Do práce môžete nosiť dve kabelky - je to praktické, ak si vyberiete jednu väčšiu a potom elegantnejšiu a menšie
debata

Samozrejme, aj to je riešenie. Ale nie je jediné. Popri hľadaní kabeliek vo veľkosti XXL môžete vyskúšať aj stratégiu fungovania s dvoma kabelkami. Zdá sa vám to prehnané? Vedzte, že to môže byť praktické a veľmi funkčné.

Základom je mať kvalitnú kabelku do práce, ktorá je určená na ťažšie veci a v ktorej môžete nosiť napríklad diáre, taštičku na mejkap, peňaženku, písacie potreby, dáždnik, nabíjačku či dokonca topánky na prezutie.

K nej si zadovážte praktickú a elegantnú listovú kabelku vo väčšom rozmere. Na trhu sú také, ktoré sú doslova prispôsobené na nosenie ipadov či tenučkých a menších laptopov. Vmestíte do nich aj pero, mobil či zošit na poznámky, ak sa chystáte na stretnutie, kde si budete zaznamenávať detaily.

Nebojte sa pri výbere dvoch kabeliek trošku pohrať s dezénmi či farebnosťou. Rozhodne nie je nutné, aby oba kúsky mali totožný povrch či farebnosť. Dôležitejšie je, aby spĺňali svoj účel a zároveň ste boli spokojné s ich vzhľadom. Osvedčí sa určite nadčasový tvar a materiál ako je koža a skôr menej výrazné farby, ktoré sa jednoduchšie kombinujú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #práca #profesia #žena #Kabelka #trik

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...