Desať najlepších líčení a účesov zo Zlatých glóbusov: To musíte vidieť!

Vyhlásenie Zlatých glóbusov je vždy skúškou pre mnoho zainteresovaných - kaderníkov a vizážistov nevynímajúc. Aké trendy predviedli tento rok a ktoré dámy žiarili najviac?

12.01.2016 07:00
debata

Z niekoľkých desiatok krásnych žien zo sveta filmu a televízie sme vybrali nasledujúcich desať, ktorých vizáž a úprava rozhodne stojí za povšimnutie či inšpiráciu. Nech sa páči – pozrite si ich s nami.

Rooney Mara

Herečka Rooney Mara stavia často na svojej... Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Rooney Mara - krása - líčenie - najlepšie looky Zlatých glóbusov Herečka Rooney Mara stavia často na svojej bezchybnej alabastrovej pleti a neurobila výnimku ani tentoraz. Svetlý podklad pokožky krásne kontrastoval s výraznejším rúžom. Očiam dominovali len mihalnice a husté, no dokonale upravené obočie. O účes sa postaral legendárny kaderník Adil Aberger, ktorý vlasy sčesal do hladka a vzadu pripravil textúrovaný masívny vrkoč.

Jennifer Lopez

Jeden z najdramatickejších večerných lookov... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Jennifer Lopez - krása - líčenie - najlepšie looky Zlatých glóbusov Jeden z najdramatickejších večerných lookov predviedla herečka a speváčka Jennifer Lopez. Líčeniu dominovali pery vo výraznej farbe burdgundského, pričom oči zostali jemnejšie a najvýraznejším prvkom na nich boli krásne a husté mihalnice. O úpravu účesu Lopezovej sa postaral Lorenzo Martin a hviezde pripravil elegantný účes s jemnými vlnami po oboch stranách krku.

Saoirse Ronan

Írska herečka Saoirse Ronan bola dokonalým... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Saoirse Ronan - krása - líčenie - najlepšie looky Zlatých glóbusov Írska herečka Saoirse Ronan bola dokonalým stelesnením elegantnej ženskosti v mladistvom podaní. Vizážistka Mai Quynh v jej prípade pracovala so zjednotením pleti a podčiarknutím jej prirodzeného svetlého tónu. Pery nalíčila ružovým pudrovým odtieňom a ružovú pridala aj na líčka.

Rosie Huntington-Whiteley

Základom líčenia topmodelky Rosie... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Rosie Huntington-Whiteley - krása - líčenie - najlepšie looky Zlatých glóbusov Základom líčenia topmodelky Rosie Huntington-Whiteleyovej bol rozjasňujúci púder Diorskin a zlatý očný tieň, ktorý ešte umocňoval farebný tón šiat. Pokožka bola zľahka bronzová, pričom prirodzenosť vzhľadu ešte dotvárali šťavnaté pery v telovej ružovej.

Kirsten Dunst

Krása herečky Kirsten Dunst počas Zlatých... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Kirsten Dunst - krása - líčenie - najlepšie looky Zlatých glóbusov Krása herečky Kirsten Dunst počas Zlatých glóbusov vychádzala z telových krémových tónov na perách a dymového temnejšieho líčenia očí. Lícne kosti definovalo zdravíčko vo svetlej pudrovej farbe. O líčenie sa postarala vizážistka Pati Dubroff. Vlasy boli elegantne rozdelené na cestičku a vypnuté na záhlaví.

Alicia Vikander

Nalíčená produktami Charlotte Tilbury prišla... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Alicia Vikander - krása - líčenie - najlepšie looky Zlatých glóbusov Nalíčená produktami Charlotte Tilbury prišla švédska herečka Alicia Vikander. Jej krásu podčiarkli bronzové a zlaté tóny na lícnych kostiach aj viečkach. Pery boli sýtejšie, no pritom prirodzené. Elegantný účes pôsobil mladistvo a dodával nositeľke jemný retro nádych.

Lady Gaga

Speváčka Lady Gaga sa pri úprave nechala... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Lady Gaga - krása - líčenie - najlepšie looky Zlatých glóbusov Speváčka Lady Gaga sa pri úprave nechala inšpirovať ikonou Marilyn Monroe. Platinová blond vyfúkaná smerom nahor lemovala tvár. Líčeniu dominovala silná očná linka so zahustenými mihalnicami. Tón pier bol v prirodzenej ružovej farbe, speváčka má šťastie, že má plné pery, zvýrazňovať ich nepotrebovala.

Eva Green

Herečka Eva Green predviedla na červenom... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Eva Green - krása - líčenie - najlepšie looky Zlatých glóbusov Herečka Eva Green predviedla na červenom koberci svoju alabastrovú pleť, ktorej dominoval výrazný žiarivočervený, no matný rúž. Vlasy si nechala upraviť veľmi jednoducho, no efektne. Rozdelené na šikmú cestičku padali na plecia, pričom na jednej strane odhaľovali ucho ozdobené náušnicami aj šiju.

Cate Blanchett

Nominovaná herečka Cate Blanchett stavila na... Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Cate Blanchett - krása - líčenie - najlepšie looky Zlatých glóbusov Nominovaná herečka Cate Blanchett stavila na asymetrický účes s vyhladeným závesom vlasov okolo pravej strany tváre. Tvár v jej prípade zostala skôr nahá, na očiach dominovala len očná linka a nežné telové tóny. Pery si nechala austrálska herečka nalíčiť v ružovom odtieni, ktorý korešpondoval s farbou jej šiat od Givenchy.

Kate Winslet

Herečka spolupracovala s renomovaným kaderníkom... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Kate Winslet - krása - líčenie - najlepšie looky Zlatých glóbusov Herečka spolupracovala s renomovaným kaderníkom Renatom Camporom, ktorý jej pripravil účes s asymetrickými aranžovanými prameňmi vlasov po pravej strane tváre. Jemné vlny v nich pôsobili ležérne, no zároveň honosne. Slávnostné líčenie držiteľky Oscara sa odvíjalo z výraznej čiernej linky na hornom viečku a metalickom sivom tóne na viečkach, ktorý oči otvoril. Pery zostali v telovej farbe.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lady Gaga #Cate Blanchett #účes #Alicia Vikander #Zlatý glóbus #najlepšie #vizáž

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...