Aj vy chcete lesklé vlasy? Nech sa páči, prášok do pečiva

Vy ešte nepoznáte taký účinný a navyše lacný prostriedok na vlasy? Potom je najvyšší čas vyskúšať ho. Neoľutujete.

06.01.2016 07:00
vlasy, problém Foto:
Rýchlo sa vám mastia vlasy?
debata

Patríte k ženám, ktoré si musia vlasy denne umývať, pretože sú večne mastné a končeky vysušené ako slama? Vlasy umývame, umývame a výsledkom sú čoraz rozštiepenejšie končeky. Vďaka prášku do pečiva, prípadne sóde bikarbóne budú však vlasy jemne očistené a odmastené, pričom končekom neublížime. A to je azda to najpodstatnejšie.

Ako na to?

Pravdaže, prášok do pečiva nevysypeme na vlasy a nevykefujeme následne uterákom. Proces je o trochu zložitejší. Potrebovať budeme tiež pohár vody a lyžičku. Na jedno umytie potrebujeme do polovice plný pohár vody – vymiešame v ňom obsah vrecka s práškom do pečiva. Ten sa vo vode rozpustí, ostanú nám však malé vločky, čo je v poriadku.

Príjemný šok

Vlasy najskôr dôkladne umyjeme vlažnou vodou, pričom „šampón“ z prášku do pečiva vylejeme na pokožku hlavy. Konzistencia nezapení a pocit po aplikácii bude možno čudný, nevadí. Po dvoch minútach si vlasy opláchnite studenou vodou. Výsledok zbadáte okamžite po fénovaní a bude príjemným šokom. Vlasy budú hodvábne a lesklé, mastnota sa niekam vyparila.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #lesklé vlasy #pohár vody #prášok do pečiva #rozštiepené končeky

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...