Ste zimný typ? Aké farby podčiarknu vašu krásu?

Porcelánová pleť, tmavé vlasy a výrazné oči - tak spoznáme zimný typ.

23.11.2015 15:00
žena, zimný typ Foto:
Ste zimný typ ženy?
debata

„Pleť biela ako sneh, pery červené ako krv a vlasy ako ebenové drevo,“ tak znie rozprávkový opis Snehulienky. A „sedí“ práve na zimné typy. Čo sa farby očí týka, tá môže byť čiernohnedá, ľadovomodrá či zelená.

Ak máte tmavé oči a vlasy, ale nie ste si celkom istá, či ste zimný alebo jesenný typ, urobte si jednoduchý test. K pokožke tváre si priložte zlatý aj strieborný šperk. Ktorý z nich vašu tvár viac rozžiari? Ktorý vám viac pristane? Ak je to skôr striebro, patríte k zimnému typu.

Farby, ktoré žene zimného typu najviac sedia" sú veľmi výrazné. Patria sem azúrová modrá, ružová, smaragdovo-zelená a citrónovo žltá. Ale aj čisté farby ako čierna a biela tomuto typu veĺmi lichotia.

Ruky preč od farieb so žltým nádychom! Bledá pokožka pôsobí pri takejto farebnej kombinácii skôr povädnuto až nezdravo. Rovnako nešťastné sú odtiene hnedej a takisto jemné pastelové farby.

Zimné typ by v líčení rozhodne nemali zabúdať na rúž. Ideálne sú studené a výrazné farby ako ružová, čerešňovo červená či fialová. Spolu s bledou pokožkou a tmavými vlasmi je výsledný efekt dokonalý. Na oči stačí v tomto prípade len čierna maskara, zostanú aj tak výrazné.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tmavé vlasy #zimný typ #porcelánová pleť

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...