Päť spôsobov líčenia, ktoré by ste mali skúsiť túto jeseň!

Trendy v líčení prinášajú aj na nasledujúcu sezónu niekoľko kľúčových lookov, ktoré by vás mohli zaujímať. Do práce síce všetky nevynosíte, ale čo tak trochu experimentovania vo voľnom čase?

27.08.2015 13:00
debata

Na mólach počas prehliadok jesenných kolekcií sa modelky predviedli so všemožnými úpravami a líčením. Jedným z najvýraznejších autorov kozmetických trendov je aj americká značka MAC, ktorá pracuje s dizajnérmi od New Yorku cez Londýn až po Miláno. Práve z pera jej zástupcov pochádza nasledujúcich päť lookov, ktoré by ste mohli vyskúšať v nasledujúcich mesiacoch.

Dráma v temných tónoch

Modelka na prehliadke Carolina Herrera... Foto: GORUNWAY for MAC
päť lookov v líčení, ktoré by ste mali skúsiť túto jeseň - líčenie - jeseň 2015 - MAC Modelka na prehliadke Carolina Herrera predvádza ďalší z dominantných trendov sezóny. Temné odlesky červenej, fialovej a fuchsiovej. Niekde prechádzajúce až do čokoládovej či dokonca čiernej - rúže nie sú na to, aby zvádzali k bozkom, ale aby vyvolávali rešpekt, chuť dotknúť sa, no zároveň istý strach. Sú vampovské, občas priam upírske. V kontraste s belostnou pokožkou a minimálnym líčením očí.

Porcelán

Dokonalá jednotliata pleť na prehliadke Donny... Foto: GORUNWAY
päť lookov v líčení, ktoré by ste mali skúsiť túto jeseň - líčenie - jeseň 2015 - MAC Dokonalá jednotliata pleť na prehliadke Donny Karan sa zaradila medzi dominantné trendy aktuálnej jesennej sezóny. Modelky kráčali po móle s bezchybnými tvárami. Nešlo však o nahý mejkap, báza bola viditeľná a dodávala pokožke trochu až "preumelkovaný" nádych. Pery zostali vemi jemné. Prirodzenejšou alternatívou sa potom stali nahé mejkapy, či líčenie, v ktorom dominovali bronzové odlesky. Hoci tie sa spájajú s letom, v jesenných trendoch ich vizážisti spojili s tzv. "lyžiarskym opálením".

Kovový pohľad

Kovoé zdobenie, či už v podobe nalepovaných... Foto: GORUNWAY
päť lookov v líčení, ktoré by ste mali skúsiť túto jeseň - líčenie - jeseň 2015 - MAC Kovoé zdobenie, či už v podobe nalepovaných krištálikov, plieškov, alebo lesklých "konfiet" na viečku sa zaradil medzi horúce trendy. Modelka na snímke predvádza zlatú verziu počas prehliadky Tadashi Shoji. Kovoé detaily však prezentovali aj na prehliadke Rodarte či Temperley London.

Grafické linky

Prehliadka módneho domu Oscar de la Renta... Foto: GORUNWAY for MAC
päť lookov v líčení, ktoré by ste mali skúsiť túto jeseň - líčenie - jeseň 2015 - MAC Prehliadka módneho domu Oscar de la Renta priniesla kontrast priam klinickej čistoty v jednoliatom porcelánovom líčení, ktoré dopĺňa výrazná grafická očná linka. Grafická, niekedy heometricky prísna, inokedy abstraktne rozpitá bola aj práca s očnými linkami na šou DKNY či značky Suno.

Súzvuk v červenom

Modelka na prehliadke Tima Weilanda ponúkla... Foto: MAC
päť lookov v líčení, ktoré by ste mali skúsiť túto jeseň - líčenie - jeseň 2015 - MAC Modelka na prehliadke Tima Weilanda ponúkla fúziu dvoch výrazných trendov - temného a sýteho rúžu, ktorý však nie je lesklý a jasný, ale skôr matný. K nemu sa pridáva očný tieň v okrovoružovkastej farebnosti. Súzvuk týchto dvoch farieb je očividiný, vizuálny výsledok však nie je klasickou ukážkou na prvý pohľad ľúbivej krásy. Pôsobí dramaticky a originálne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #jeseň #líčenie #trend #kov #čo vyskúšať #temné tóny #očná linka

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...