Zeleninou proti celulitíde. Pomôže petržlen aj zemiak!

Letom nič nekončí. Aj keď neplánujeme cestovať v zime do teplých krajín, chceme, aby aspoň náš partner mal krásny výhľad na naše krásne, "neporušené" nohy.

13.08.2015 14:45
celulitída Foto:
Celulitída naša každodenná...
debata

A dobrý pocit z nich chceme mať po celý rok predsa aj my. Čo pomáha v boji proti celulitíde?

Tu je zopár tipov, ktoré by ste určite mali vyskúšať.

Petržlenový čaj

Hrsť petržlenovej vňate zalejte horúcou vodou a nechajte päť minút lúhovať. Pite tento čaj denne, dlhšiu dobu. Petržlen pomôže vyčistiť telo a vodné nahromadenia by mali zmiznúť.

Káva

Obložte svoje stehná a všetky ostatné partie, do ktorých sa „zažrala“ celulitída, kávovou usadeninou. Aby bol efekt účinnejší, zmiešajte ju s olivovým olejom. Kofeín rozprúdi krvný obeh a odvodní. Potom sa poriadne osprchujte, najlepšie striedavou sprchou.

Striedavá sprcha

Robte to niekoľkokrát do týždňa. Sprchujte svoje nohy a zadok, najideálnejšie denne, striedavo – teplou a následne studenou vodou. Rozprúdi krvný obeh a zrýchli metabolizmus.

Zemiaky

Surové zemiaky nakrájajte na plátky. Tie poukladajte na postihnuté miesta a zabaľte do bavlneného uteráka. Vydržte 20 minút, potom sa osprchujte.

Peeling morskou soľou

Najvhodnejšia je soľ z Mŕtveho mora. Masírujte svoje stehná a lýtka krúživými pohybmi. Alebo skombinujte morskú soľ s telovým mliekom a nechajte do nôh vsiaknúť. Táto kúra má prečisťujúce účinky a tiež telo prekrví.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #celulitída #kofeín #zemiaky #petržlen #striedavá sprcha #krvný obeh

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...