Uberte si päť rokov! Ako na to?

Zabudnite na botox aj na každodennú starostlivosť v kozmetickom salóne. Ak si chcete ubrať pár rokov, stačí poznať niekoľko trikov v starostlivosti o krásu, ktoré sa o to postarajú.

24.07.2015 12:00
krásna žena, krása, žiarivá pleť Foto:
Ako oklamať vek?
debata

Tip-top chrup

Sebavedomý úsmev dodáva tvári svieži výraz. Šedá či žltá sklovina nie je to, čo by stálo za obdiv. A čím sme starší, tým je sklovina viac zafarbená. Pritom stačí tak málo – o zuby sa pravidelne starať, ak majú nepekný odtieň, zubný lekár vám s tým poradí.

Hladké okolie očí

Nie nadarmo sa hovorí, že oči prezradia náš vek. Pritom aj tu stačia malé triky a roky si zázračne odčarujete. Proti kruhom a vačkom pod očami zabojujte chladivými maskami, počas dňa použite rozjasňovač. Očné okolie pravidelne hydratujte, aby ste obmedzili či zmiernili tvorbu vrások.

Objem pre vlasy

Čo symbolizuje mladosť a vitalitu? Krásne a zdravé vlasy. I keď tie vaše strácajú na objeme, dá sa im ľahko pomôcť. V prvom rade sa treba zamerať na stravu, ktorá by mala byť bohatá na vitamíny ako zinok a vitamíny skupiny B. Pravidelné strihanie koncov, aby boli vlasy silné a zdravé. A napokon, správny styling, o ktorý sa postarajú vhodne volené prípravky dodávajúce objem.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #triky #mladosť #roky

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....