Chlapská dilema: Aj muži riešia, aké plavky si vybrať na leto...

Plážová sezóna je v plnom prúde. Dámy riešia, ako si vybrať tie vhodné plavky, ale muži na tom rozhodne nie sú omnoho lepšie. Voliť klasiku, ktorá sa v našich končinách nosila roky, alebo nasledovať trendy?

06.07.2015 11:30
Miniatúrne plavky či radšej trenky do pol... Foto:
Miniatúrne plavky či radšej trenky do pol stehien?
debata (3)

Opýtali sme sa slovenských mužov, podľa čoho si vyberajú plavky. A či im záleží na tom, ako v nich vyzerajú. Ako dopadli?

Peter, grafik (30)

Pravidelne cvičím a teším sa vždy na leto. Je to moje obľúbené ročné obdobie. Pamätám si, že ako tínedžer som ešte nosil miniatúrne plavky – tie slipové. Kupovala mi ich mama. Ale tesne pred koncom strednej som ju presvedčil, aby mi kúpila bermudy. Pri nich som zostal až dodnes. Mám rád plavky tak do polovice stehien, väčšinou si vyberám u športových značiek, napríklad zo surferských kolekcií. Myslím si, že chlapom viac pristanú takéto plavky ako tie „mini-slipky“. Aj moja priateľka mi schvaľuje trenkové plavky. Raz som si v obchode vyskúšal elastické a tak som ju rozosmial, že odvtedy je moja voľba jasná.

Tóno, študent informatiky (21)

U mladých je to jasná voľba, trenky alebo bermudové plavky. Najčastejšie ich nakupujem v bežných značkách za pár eur. Nevydržia síce dlho, ale ani veľa nestoja. Beriem ich ako takú sezónuu vec. Keď sme nedávno vyrazili s chalanmi z ročníka na Zlaté piesky, nikto si ani iné plavky nevybral. Speedo plavecké obtiahnuté plavky nosia občas chalani z FTVŠ. Asi im je jasné, že majú dobré postavy a chcú sa pochváliť. Ale mne sa to zdá také čudné. Každopádne, každému podľa chuti. Ja zostanem pri trenkách.

Martin, obchodný predajca (39)

Plavky – jasné, že klasika. Elastické, podobné ako slipy. Nerozumiem tej trenkovej móde. Veď to nie sú plavky. Ja sa chcem v lete opáliť a keď vidím, ako si všetci tí chlapi v trenkách vyťahujú a zahýbajú okraje plaviek, aby sa im opálilo viac kože, nevidím v tom zmysel. Keby to bolo na mne, najradšej by som chodil na nudapláž, ale odkedy máme syna, manželka podobné nápady zamieta. Takže chodíme na kúpaliská a ja mám svoje obľúbené elastické plavky. Červené s bielym prúžkom na boku. Len sa bojím, keď sa úplne zničia od vody, dúfam, že nájdem aspoň podobné.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #leto #muži #výber #plavky #voľba

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...