Päť štýlových jarných účesov pre blondínky - čo radia odborníci?

Aj vy ste zatúžili po nejakej vizuálnej zmene? Nový účes, alebo jeho menší "update"? Tak sa pozrite s nami na trendy tejto jari.

28.04.2015 13:00
debata

Moderná Marilyn

Základom účesu, ktorý vytvorila kaderníčka Jana... Foto: REDKEN
blond - účesy - jar-leto 2015 - inšpirácie od odborníkov Základom účesu, ktorý vytvorila kaderníčka Jana Pelderlová pre značku Redken, sú bohaté vlny. "Vždy zdôrazňujú ženské sebavedomie, ale málo žien sa ich odváži nosiť v maximálnom objeme," naznačuje kaderníčka. Rozhodla sa teda vytvoriť alternatívu pre odvážne dámy, inšpiráciou bola Marilyn Monroe. Vlasy sú nafarbené technikou Blur. Tvar strihu vychádza z dlhšieho mikáda, dĺžka – k brade. Vrchné dĺžky aj dĺžky okolo tváre musia zostať dlhé a nezostrihané. Trikom pri tomto účese je podľa odborníčky práca s viacerými kulmami rozličnej veľkosti, respektíve s kulmou, ktorá má rozličné nástavce.

Hravé pastelky

Pár prameňov inej pastelovej farby a účes z... Foto: SCHWARZKOPF
blond - účesy - jar-leto 2015 - inšpirácie od odborníkov Pár prameňov inej pastelovej farby a účes z plavých vlasov nadobudne celkom nové kontúry. Tento look nazvaný "hravá Pastel Story" vytvoril dvorný kaderník značky Armin Morbach a zložil v ňom poklonu jednoduchému, jemnému a uvoľnenému trendu. Pastelové pramienky v blond vlasoch celkový look zjemňujú a dávajú mu úplne nový rozmer. Morbach odporúča použiť aj púder na vlasy. Pastel Story má mnoho podôb, nechajte si vlasy rozpustené, alebo si ich zapleťte do vrkočov.

Hlavne prirodzene

Au Naturel - príznačnejší názov na tento účes z... Foto: NIVEA
blond - vlasy - jar-leto 2015 - inšpirácie Au Naturel - príznačnejší názov na tento účes z plavých vlasov azda neexistuje. Ide o úpravu v duchu ležérneho jarného dňa, keď sa so zvlnenými kaderami vyberiete do mesta. Kaderníčka Sally Brook, ktorá spolupracuje so značkou Nivea, vlasy najprv nakulmovala po celom obvode hlavy. Začínať treba od temena smerom nadol. Vrchné pramene si pripevnite sponkami. Následne upravte kulmou aj tie. Prísne vlny rozrušte pomocou prečesania prstami a fixujte lakom. Základom je prirodzenosť, nenechávajte teda vlny v príliš uhladenom a pravidelnom stave.

Vznešená voľnosť

Účes kaderníckej značky Franck Provost z jarnej... Foto: FRANCK PROVOST
blond - účes - vlasy - jar-leto 2015 - inšpirácie Účes kaderníckej značky Franck Provost z jarnej kolekcie The Sublime Forever Collection 2015 vzdáva hold kratšiemu strihu plavých vlasov, ktoré však zároveň majú objem a výraznú formu. Vlasy sú zostrihané v rozličných dĺžkach, pričom ani na krku nie sú celkom krátké. Úpravu dosiahli kaderníci len prácou s fénom cez okrúhlu kefu a stylingovými prípravkami. Jednotlivé pramene môžete sušiť v protismere, aby ste vytvorili asymetrický "rozcuch", následne upravte a fixujte.

Ako z festivalu

Inšpiráciou pre tento plavovlasý bob je hudobná... Foto: L´OREÁL PROFESSIONNEL
blond - účes - vlasy - jar-leto 2015 - inšpirácie Inšpiráciou pre tento plavovlasý bob je hudobná kultúra, súčasná kultúra IT girl a mladej generácie, ktorá túži byť štýlová, moderná, ale zároveň schopná variability v úprave. Vlasy sú zostrihané do dĺžky tesne pod úroveň brady, upravené na asymetrickú cestičku a vyfúkané cez veľkú okrúhlu kefu, aby bol dosiahnutý efekt objemu. Ten pridá aj použitie správnych stylingových prípravkov. Popri tužidle môžete vlasy ešte fixovať vhodným lakom na vlasy a jemne našuchoriť prstami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #účes #inšpirácia #blond #jar-leto 2015

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....