Buďte pripravená! Módne inšpirácie zo slávneho festivalu stoja za to

Do festivalovej sezóny na Slovensku zostáva ešte pár mesiacov. Ale inšpiráciu z Ameriky by bolo škoda prehliadnuť.

18.04.2015 08:00
debata
Akoby si odskočila z pódia - tak vyzerala na... Foto: SITA/AP, Rich Fury
Coachella - móda - inšpirácie - festivalový look Akoby si odskočila z pódia - tak vyzerala na festivale Coachella Brazílčanka Thalia Ayala. Jej kombinácia pozostáva z vysokých kožených čižiem, podprsenky a plavkových nohavičiek s vysokým pásom. Na nich má oblečenú priehľadnú čipkovanú tuniku s grafickým vzorom. Doplnila ju výrazným náhrdelníkom.

Minulý víkend sa na druhej strane Atlantiku konal jeden z najslávnejších festivalov amerického kontinentu – kalifornská Coachella. Nechýbali svetoznáme mená hudobných hviezd, nadšení fanúšikovia a tiež plno inšpirácie. Aj módnej.

Nenápadná Summer Sheekey z New Jersey volila...
Britské návštevníčky Coachelly Charlotte...
+3Akoby si odskočila z pódia - tak vyzerala na...

Výstroj dám, ale aj pánov (a nielen tých celebritných) zaujala fotografov zo svetových agentúr či módnych portálov. Aj my vyberáme zaujímavé looky dám, ktoré by ste nemali prehliadnuť. Veď na tohtoročnú Pohodu sa treba dobre pripraviť aj v prípade šatníka. Viac foto v galérii.

Trio festivalových návštevníčok z Coachelly -... Foto: SITA/AP, Rich Fury
Coachella - móda - inšpirácie - festivalový look Trio festivalových návštevníčok z Coachelly - zľava: Becca Lane, Alicia Polmanteer a Brynn Wallner z Los Angeles. Ich festivalová výbava bola bezchybná a ukázala jednu zo základných kombinácií letného šatníka - šortky verzus tričko nad pupok či podprsenkový top. Na chladnejší večer je dobré vybrať si aspoň denimovú košeľu, ešte aktuálnejšie budú semišové bundy alebo saká (pokojne zdobené strapcami). Komfortná obuv by mala byť súčasťou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #festival #móda #inšpirácia #jar-leto 2015 #Coachella

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...