Kvetinová óda podľa Hilmerovej: Vyberte si z 9 šiat, v ktorých zažiarite

Herečka Monika Hilmerová na sobotňajšom vyhlásení cien OTO ukázala, že kvetinové motívy sú stále v kurze.

17.03.2015 11:00
debata
Biele zlato, diamanty či mesačný kameň - to... Foto: Alo Diamonds
Monika Hilmerová Biele zlato, diamanty či mesačný kameň - to všetko ozdobilo herečku Moniku Hilmerovú na galavečere OTO. Šperky vhodne dopĺňali krásne ručne maľované a vyšívané šaty z dielne dizajnérky Jany Kuzmovej.

Blondínka, ktorá v minulosti získala sošku v kategórii Herečka roka, sa obliekla do exkluzívneho modelu od Jany Kuzmovej. Ručne maľované a bohato zdobené vyšívané šaty zdôraznili dievčenskosť nositeľky, strih lichotil postave a hoci by sa mohli objaviť výčitky, že takáto dĺžka nie je vhodná na slávnostný charakter podujatia, podľa nás je opak pravdou.

Hilmerová ukázala, že slávnostnejšia garderóba môže mať rozličné podoby, byť moderná, mladistvá a zároveň vkusná a s prvkami luxusu. Modely ako je tento si budete musieť zaobstarať priamo u dizajnéra, ale my sme pre vás vybrali niekoľko dostupných alternatív z ponuky domácich obchodov.

Kvetinový vzor a áčkový strih šiat sa dobre kombinuje v prípade večernej garderóby. Stačí pridať správne doplnky, šperky či kabelku a určite nesklamete. Nech sa páči, naša inšpirácia.

zväčšiť Kvetinové šaty ako alternatíva spoločenskej... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
Kvetinové šaty ako alternatíva spoločenskej garderóby. Gant, New Yorker, F&F, Liu Jo, Karen Millen, Esprit, Marks & Spencer Kvetinové šaty ako alternatíva spoločenskej garderóby.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Monika Hilmerová #Jana Kuzmová #kvetinové vzory a potlače #oblečte sa podľa

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...