Nahraďte osem hodín spánku ôsmimi minútami

Rozhodne nejde o návod propagujúci spánkovú depriváciu. V živote ženy sú však chvíle, keď nezažmúri počas noci oko a ráno treba vstať a tváriť sa, že ste sa vyspali doružova.

06.03.2015 13:00
portrét, pleť, krása Foto:
Práca so svetlom a žiarivejšími farbami pomôže zamaskovať divokú noc.
debata

Spánok je potrebný, zdravý, a liečivý. No keď príde krízová situácia, alebo bohovská párty, je dobré mať poruke pár návodov, vďaka ktorým môžete vyjsť na ulicu ďalšie ráno ako človek, nie ako zombie.

Oči ako znovuzrodené

Nedostatok spánku sa najviac odrazí na očiach. Použite preto trik s lyžičkami. Len čo opustíte lôžko, šup s nimi do mrazničky. Postačí osem minút, kým si spravíte raňajky. Vytiahnite ich, a pomaly položte na očné viečka. Chladné lyžice doslova vypnú sklesnuté viečka a na chvíľu zabudnú, že počas noci neoddychovali.

Minútová masáž

Tvár potrebujete akútne prekrviť tvár. Naneste si denný krém na prsty, poklepávajte čelo, masírujte líca, kosti na tvári, vmieste si krém do pleti. Masáž tváre je jeden z osvedčených spôsobov, ako dosiahnuť osvieženie veľmi rýchlo, hoci spánok bude skôr či neskôr skutočne potrebný.

Prípravky so zeleným čajom

Skvelé po prebdenej noci sú akékoľvek krémy s obsahom kofeínu a výťažkov zeleného čaju. Ak chcete svojim očným viečkam ešte raz odľahčiť, použite chladné a vyžmýkané vrecúška zo zeleného čaju ako obklady. Do pár minút by sa mali prebudiť ako znovuzrodené.

Žiarivý mejkap

Prebdená noc jednoducho nejde len tak zmazať z tváre. Odborníci na krásu radia ženám mať pre takéto chvíle mejkap so žiarivým odleskom. Trblietky, alebo oslnivý broskyňový nádych. Postarajte sa o viac farby najmä v oblasti lícnych kostí. Práca so svetlom a žiarivejšími farbami už nejednej žene pomohla zamaskovať divokú noc a ráno odísť do práce.

Dobré očné linky

Rozhodne nie je čas na dymové líčenie. Ani preháňať s farbami na oči to netreba. Ako najideálnejšie maskovanie bezsennej noci sa ukázali klasické ceruzkové linky okolo očí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oči #spánok #masáž #make up #chladivý obklad

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....