Dvanásť najlepších lookov z Oscarov 2015: Tieto dámy uchvátili!

V záplave celebrít na červenom koberci 87. ročníka Oscarov nebolo jednoduché vybrať tú naj dámu. Žiarili mnohé.

23.02.2015 14:59
debata
My vám však prinášame dvanásť lookov, ktoré zaujali svet azda najviac počas oscarovej noci. Opäť dominovala prirodzenosť, pričom honosnosť podujatia podčiarkovali skôr luxusné večerné róby a výraznejšie výčesy.
Jednou z najkrajších dám večera bola austrálska...
Herečka Emma Stone so svojou alabastrovou...
+9Cate Blanchett bola stelesnená prirodzenosť....

Margot Robbie

Jednou z najkrajších dám večera bola austrálska... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Margot Robbie Jednou z najkrajších dám večera bola austrálska herečka Margot Robbie. Jej plavý bob s cestičkou na stranu pôsobil veľmi mladistvo a sexi. Výrazný oranžovo-červený rúž na perách dodával jej vzhľadu na zvodnosti. Očiam dominovali len výrazné mihalnice.

Julianne Moore

Herečka Julianne Moore bola vždy zástankyňou... Foto: Reuters, LUCAS JACKSON
Julianne Moore Herečka Julianne Moore bola vždy zástankyňou prirodzenosti a výnimku nespravila ani v tento oscarový večer. Základom jej líčenia bol rozjasňujúci mejkap a hnedá očná linka, ktorá nepôsobila tak ostro ako by to platilo pri čiernej. Pery mali jemný ružovkastý odtieň. Vlasy upravili Mooreovej do elegantného chignonu, farbu zintenzívnil odtieň hnedej s výraznými ryšavými odleskami.

Emma Stone

Herečka Emma Stone so svojou alabastrovou... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Emma Stone Herečka Emma Stone so svojou alabastrovou pleťou stavila na sýtosť farby vlasov. Jej líčenie bolo veľmi prirodzené, oči zdôraznila linka a maskara , na pery naniesol vizážista rúž s oranžovým podtónom.

Marion Cotillard

Herečka Marion Cotillard vo svojom oscarovom... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Najlepšie looky Oscarov 2015 - Marion Cotillard Herečka Marion Cotillard vo svojom oscarovom looku stavila na výrazné očné linky a ružovkastý odtieň na perách. Účes bol poctou štýlu hollywoodskych dív z 20-tych rokov minulého storočia. Vlasy boli sčesané na jednu stranu a obtočené okolo ucha. Za ním fixované sponkami.

Rosamund Pike

Nominovaná herečka Rosamund Pike zaujala... Foto: SITA/AP, Matt Sayles
Rosamund Pike Nominovaná herečka Rosamund Pike zaujala výčesom a tiež drobným detailom - vyholenou časťou hlavy tesne na spodnej línii. Jej líčenie bolo veľmi prirodzené a decentné a zdôrazňovali jej aristokratický dojem.

Lupita Nyong'o

Herečka Lupita Nyong'o vyzerali očarujúco... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Lupita Nyong'o Herečka Lupita Nyong'o vyzerali očarujúco v šatách Calvin Klein zdobených perlami. Na perlový lesk stavila aj pri výbere rozjasňujúceho mejkapu a líčidiel na pery.

Keira Knightley

Herečka Keira Knightley vyzerala ako víla.... Foto: Reuters, ROBERT GALBRAITH
Najlepšie looky Oscarov 2015 - Keira Knightley Herečka Keira Knightley vyzerala ako víla. Úpravou prešli vlasy, ktoré boli zachytené čelenkou a jemne zvlnené, rozdelené na stredovú cestičku. Líčenie bola takmer nahé, ako prezradila Knightleyovej vizážistka, akurát jej pery nalíčila odtieňom rúžu Chanel, ktorý je veľmi blízky jej prirodzenej farbe pier.

Cate Blanchett

Cate Blanchett bola stelesnená prirodzenosť.... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Cate Blanchett Cate Blanchett bola stelesnená prirodzenosť. Jej tvár zdobil rozjasňujúci mejkap, pričom na oči si nechala naniesť len jemnú linku a riasy zdôraznila niekoľkými nánosmi maskary. Pery boli ružové a svieže. Účes, ktorý vytvorili pomocou výčesu okolo celej hlavy a jeho fixovaním na temene dodal vlasom objem.

Sienna Miller

Herečka Sienna Miller si nechala oči nalíčiť... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Sienna Miller Herečka Sienna Miller si nechala oči nalíčiť dymovým, no tlmeným líčením. Pery zostali v prirodzenom tóne. Výčes s asymetrickou cestičkou fungoval u nej na jednotku a podčiarkoval nenútenosť v jej luxusnom vzhľade.

Behati Prinsloo

Modelka Behati Prinsloo bola neprehliadnuteľná... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Behati Prinsloo Modelka Behati Prinsloo bola neprehliadnuteľná vďaka výraznému karmínovému rúžu na perách a takmer nahému vzhľadu zvyšku líčenia. Účes rozdelený na cestičku a dohladka ulízany po stranách hlavy fungoval u nej tiež na jednotku.

Jennifer Lopez

Speváčka Jennifer Lopez vo svojom veku 45 rokov... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Jennifer Lopez Speváčka Jennifer Lopez vo svojom veku 45 rokov dokáže naozaj prekvapiť. Hoci jej pleť mala na sebe výraznejší tón opálenia, celkovo stavila na jemnejšie líčenie. Dominantou boli pery s výrazným ružovým neónovým tónom. Oči nalíčil vizážista medenou farbou. Účes volila speváčka veľmi jednoduchý - výčes do copu na temene hlavy.

Zoe Saldana

Mamička Zoe Saldana stavila na romantickú... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Zoe Saldana Mamička Zoe Saldana stavila na romantickú úpravu kaderí rozdelených na cestičku a zvlnených, pričom boli upevnené okolo hlavy akoby ledabolo a vytvárali uvoľnený dojem. Líčeniu dominovala výraznejšia očná linka s antracitovými tónmi na viečkach. Pery boli prirodzené, len zdôraznené o dva tóny farebnejším leskom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #účes #líčenie #Oscar #Julianne Moore #Margot Robbie #look

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....