5 pravidiel krásy, ktoré musíte poznať

Ktorá žena chce byť krásna, tá by mala poznať týchto päť pravidiel.

26.12.2014 12:00
maskara, líčenie, riasenka Foto:
Nepožičiavajte si riasenku a ak máte zápal spojiviek, radšej si kúpte novú.
debata

Riasenka
Platí pri nej jedno železné pravidlo: Nikdy ju nikomu nepožičiavajte! Prostredníctvom nej môžu byť totiž prenášané baktérie a očné infekcie riziko zvyšujú. Ak máte zapálené spojivky, riasenku okamžite vyhoďte! Infekcia by sa mohla vrátiť.

Vždy sa odlíčte
Veríme, že bývate taká unavená, že ste rada, keď sa zvalíte do postele s prepáčením, ako vrece zemiakov. Alebo sa pred priateľom hanbíte, aby vás nevidel odlíčenú? Nech máte dôvod akýkoľvek, mali by ste vedieť, že odlíčiť by ste sa, napriek všetkému, mali. Pot, make-up a zmesi prachu upchávajú póry. Výsledkom bude bledá a škvrnitá tvár. Podstatné je, aby ste riasenku odstránili kvalitne, aby farba nedráždila oči.

Ruky preč z tváre
Podľa štatistiky sa každé štyri minúty dotýkame vlastnej tváre. V takomto prípade však prenášame baktérie priamo na kožu a spôsobujú na nej nevzhľadné vyrážky.

Neumývajte si zuby po jedle
Presnejšie: Nie bezprostredne po jedle. Pretože kyslé potraviny a nápoje zaútočia na zubnú sklovinu. Vaše zuby budú tiež náchylnejšie na bolesť. A preto, neumývajte si zuby skôr ako polhodinu po jedle.

Nehrajte sa s vlasmi
Poznáme to viaceré. Keď sme nervózne alebo znudené, rady sa hráme s vlasmi. Natáčame si ich na prst alebo na ceruzku. V takýchto prípadoch sa staráte o to, že sa končeky rozdvojujú a vlasy sa lámu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #baktérie #riasenka #odlíčenie #zápal spojiviek #čistenie zubov

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...