Párty sezóna volá po zmene: Oblečte nechty do metalízy či farieb

Ak sa inokedy bojíte, teraz je ten správny čas! V párty sezóne a čase vianočných večierkov zaexperimentujte so svojimi nechtami.

09.12.2014 11:00
debata
Obdobie večierkov je čas, keď môžeme... Foto: Sally Hansen
Obdobie večierkov je čas, keď môžeme experimentovať s podobou manikúry. Obdobie večierkov je čas, keď môžeme experimentovať s podobou manikúry.

Kozmetické značky pravidelne koncom roka zvyknú na trh uvádzať limitované kolekcie lakov, ktoré sú určené predovšetkým na obdobie večierkov a spoločenských udalostí. Kým inokedy sa dobre predávajú skôr matné laky a výrazné populárne odtiene červenej či ružovej, v závere roka dostávajú priestor flitre, metalíza, excentrické farby a tiež netradičné novinky.

Ak túžite urobiť zo svojich nechtov priestor na dokonalé párty zdobenie, stavte na novinky s obsahom trblietavých čiastočiek. V kurze sú tiež laky, ktoré sa zväčša kupujú po dvoch kusoch – jeden je na základnú vrstvu, druhý obsahuje rozličné drobné aplikácie. Prípadne môžete skúsiť laky, ktoré sú technologicky vytvorené tak, že pri ich spojení vznikajú na nechtoch rozličné abstraktné vzory.

zväčšiť Párty sezóna na rukách! Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik, SHUTTERSTOCK
Párty sezóna na rukách! Párty sezóna na rukách!

Čo sa farieb týka, výberu sa, samozrejme, medze nekladú. My odporúčame však všetky metalické tóny – od zlatej, cez striebornú až po bronz. Metalíza pekne ukáže aj na ružovkastých alebo zelenkavých odtieňoch. Pre dámy, ktoré túžia byť skôr femme fatale a nie diskotékové hviezdy, sú tu potom výrazné a sýte laky na nechty vo vínových tónoch červenej až červenohnedej. Aj v ich prípade však platí, že laky majú vysoký lesk.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #metalíza #nechty #párty sezóna #trblietavé

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...