Nohy v teple: Sezóna si pýta ponožky, nosí sa vlna aj zimné motívy

Vlna, zmesové materiály s prídavkom vlny, ale tiež kašmíru, k tomu pestré vzory a farebnosť - aj to sú trendy v ponožkách na zimu 2014.

27.11.2014 13:00
ponožky - vlna Foto:
Stráviť zimný deň doma a v teplých ponožkách - kto by po tom netúžil?
debata

Poviete si, vari ešte aj v ponožkách je nutné hľadieť na trendy. Samozrejme, netreba. Ale ak chcete využiť ponožku ako funkčný prvok odevu – napríklad pri vyhrnutých džínsoch a pánskych topánkach, vtedy určite zapôsobíte pestrými vzormi a motívmi – od bodiek cez grafiku až po vianočné a zimné animácie.

Pre tých, či už dámy, alebo pánov, ktorí vnímajú ponožky ako druhé papuče a najradšej v nich pobehujú v teple svojho príbytku, sú na trhu modely s protišmykovou podrážkou, ale tiež z extra hrubej vlny, ktoré naozaj akoby nahrádzali bytovú obuv.

zväčšiť Ponožky sú v zime neoddeliteľná súčasť šatníka. Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
ponozky1 Ponožky sú v zime neoddeliteľná súčasť šatníka.

Teplé ponožky tiež oceníte počas chladných zimných večerov, alebo pod perinou na horskej chate, keď sa k ráno začne zozimievať. A s blížiacim sa termínom vianočných sviatkov môžete pár ponožiek využiť aj ako dekoráciu svojho príbytku. Motívy ako Santa Claus, snehuliaci, soby či medvede nechýbajú a potešia aj vtedy, keď nemáte doma kozubovú rímsu, na ktorú by ste ich zavesili…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #trend #zima #ponožky #chlad

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...