Len červená to môže byť! 12 tipov na šaty, v ktorých zažiarite

Červená je farba vášne, zvodnosti, energie a sexuality. Ženy milujú sa na ňu pozerať, s obliekaním sa do nej sú už opatrnejšie.

20.11.2014 11:00
debata
Ani herečka Eva Green (na snímke zo... Foto: David M. Benett/Getty Images for Campari via Image.net
Eva Green Ani herečka Eva Green (na snímke zo slávnostného uvedenia kalendára Campari na rok 2015) sa nebojí červenej farby.

V šatníku každej z dám by sa však mohli nachádzať aspoň jedny šaty v odtieni červenej či s jej výraznejšími prvkami. Červená farba je totiž tiež symbolom ženskosti a elegancie, akejsi vnútornej zrelosti a nezávislosti.

Pri výbere červených šiat sa môžete rozhodovať medzi množstvom odtieňov. Žiarivé, priam krikľavé tóny s oranžovými podtónmi svedčia mimoriadne brunetkám s alabstrovou pokožkou. Kontrast svetlej pokožky, tmavých kaderí a výraznej farby funguje dokonale.

Pri blondínkach je voľba červenej ešte širšia. Kým svetlé a žiarivé tóny fungujú u dám takmer na sto percent, sýtejšie tóny s nádychom do vínovej farby im dodajú dramatický vzhľad. Strihovo si môžete vyberať z jednoduchých tubových modelov, v kurze sú aj tunikové strihy s drobným detailom zdobenia – často je to len lodičkový golier lemovaný iným materiálom či napríklad prepásanie v drieku alebo výšivka. My sme pre vás našli dvanásť tipov na červené šaty, s ktorými budete určite štýlová. Inšpirujte sa.

zväčšiť Dvanásť tipov červených šiat. Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
Dvanásť tipov červených šiat. Dvanásť tipov červených šiat.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #červená #farba #12 tipov červených šiat

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...