Nohavice vám nesmú chýbať: Máme 30 tipov na trendy sezóny!

Časy, keď boli džínsy neprípustné v pracovnom prostredí, sú už dávno preč. Má to však možno aj isté negatíva. Veľa žien zabudlo na pôvab a štýl, ktoré so sebou prinášajú klasické nohavice.

04.11.2014 11:00
nohavice - 30 tipov na nohavice sezóny Foto:
Výber dámskych nohavíc nebýva jednoduchý - uľahčite si ho s nami.
debata

Ak ste jednou z nich, skúste pouvažovať nad tým, že by vám túto sezónu mal do šatníka pribudnúť aspoň jeden kvalitný model z vlny, tvídu, džerzeju alebo zmesového materiálu, ktorý dokonale doplní váš pracovný outfit, prípadne vytvorí alternatívu k slávnostnejšiemu outfitu do spoločnosti.

Základom v trendoch nohavíc na jeseň a zimu 2014 je precízny a dokonalý strih. Nohavice by mali byť kvalitne ušité, sedieť na postave ako uliate, nevytvárať žiadne nechcené záhyby či odstávajúce „faldíky“. Ako vo svojich kolekciách predviedli dizajnérske domy Dior, Gucci či Jason Wu, ale aj Paul Smith alebo Giorgio Armani, nohavice sú neoddeliteľnou súčasťou šatníka každej modernej ženy.

Okrem komfortu, ktorý jej poskytujú, sú zároveň aj tvorcom jej výnimočného vzhľadu. Ten balansuje na hrane ženkosti a maskulínnych prvkov – a výsledkom je vyvážený look, v ktorom sú zdôraznené príťažlivé aspekty ženskej figúry.

A toto sú najhorúcejšie nohavicové trendy:

KLASIKA s dokonalým strihom

zväčšiť Klasický rovný strih, puky, precízne... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
nohavice - 25 tipov na jeseň a zimu 2014 Klasický rovný strih, puky, precízne vypracovanie - to sú nohavice, aké by nemali chýbať žiadnej žene. Dajú sa nosiť so sakom, blúzkou, zužitkujete ich na pracovnú aj slávnostnejšiu príležitosť.

ŠIROKÉ

zväčšiť Široké nohavice, siahajúce často až po spodný... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
nohavice - 30 tipov na nohavice sezóny Široké nohavice, siahajúce často až po spodný lem topánky - aj to je model, ktorý je hitom jesene a zimy 2014. V nevľúdnom počasí ho možno neoceníte, ale vyzerá veľmi štýlovo, ak ho volíte na večerné príležitosti.

METALÍZA A BROKÁT

zväčšiť Trblietavý povrch, či brokátová podoba - na... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
nohavice - 25 tipov na jeseň a zimu 2014 Trblietavý povrch, či brokátová podoba - na nohaviciach sú hitom práve v nasledovných mesiacoch. Dobre sa kombinujú v rámci pracovnej garderóby, ale tiež ich viete nosiť na slávnostnejšie príležitosti.

KVETINY

zväčšiť Kvetinové motívy na nohaviciach osviežia... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
nohavice - 25 tipov na jeseň a zimu 2014 Kvetinové motívy na nohaviciach osviežia garderóbu a dodajú jej výrazný prvok.

KÁRO

zväčšiť Károavný dezén akosi patrí k chladnejšej časti... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
nohavice - 25 tipov na jeseň a zimu 2014 Károavný dezén akosi patrí k chladnejšej časti roka. Na nohaviciach sa využíva často. Ak si zakúpite nový model, stavte skôr na rovné a cigaretové strihy siahajúce po úroveň lodičky.

LUXUSNÉ TEPLÁKY

zväčšiť Voľný strih a manžetové ukončenie, často... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
nohavice - 25 tipov na jeseň a zimu 2014 Voľný strih a manžetové ukončenie, často prípomínajúce športovejšie tepláky, no vylepšené materiálom ako satén, hodváb, či flitrovaným dezénom. Aj to sú nohavice tejto sezóny.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tipy #jeseň-zima 2014 #nohavice #sezóna

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...