Obrazom: Šaty žiarivých farieb a sexi strihov, doplní ich zlatá a lesk

Ďalší jesenný lookbook, tentoraz trochu iný než by ste očakávali.

22.09.2014 07:00
debata
Kalichové sukne dodajú ženskej garderóbe šik... Foto: Mohito
Mohito - jeseň-zima 2014 - lookbook - trendy Kalichové sukne dodajú ženskej garderóbe šik náladu. Sú veľmi elegantné a príťažlivé a ľahko sa kombinujú na elegantný spoločenský spôsob, ale aj športovým spôsobom.

Pre mestskú ženu – dámu, ktorá túži byť šik a sexi, ktorá chce nasledovať trendy a nepodriaďovať sa rozmarom počasia, ale najmä rozmarom svojho vlastného nadšenia z módy, sú určené kúsky v jesennom lookbooku značky Mohito. Prehľad doterajších lookbookov nájdete tu.

Kľúčové farby, vzory a potlače

Jeseň nemusí byť len temná a usadlá. V prípade kolekcie, ktorú prezentuje značka Mohito, je to žiarivá červená, biela, marhuľová, alebo ľadová belasá, ktoré hrajú prím. Výrazné farebné tóny dodávajú jednotlivým kúskom údernosť aj relatívne minimalistické a jednoduché strihy a formy dokážu povýšiť. Výrazným prvkom sa v prípade materiálov stal lesk – niektoré látky vyzerajú ako mokré. V prípade iných sú to lurexové vlákna, ktoré prepožičiavajú žiarivosť a trblietavý efekt. Prím hrá zlatá farba, ktorá sa uplatňuje v nápisoch na športovejšie ladených mikinách, topoch, alebo aj kabátikoch.

Vyvážená kombinácia športových prvkov a motívov...
Sukne s detailom zipsu na prednom dieli,...
+14Sukne s detailom zipsu na prednom dieli,...

Kľúčové strihy

Sú veľmi ženské a mladistvé, pôsobia šik a sexi. Sukne sú jemne zvlnené, prípadne majú kalichový tvar, často ešte s aranžovaným volánovým lemom. Šaty a tuniky v áčkových a tiež „oversized“ strihoch získavajú novú proporciu prepásaním v drieku. Nechýbajú, samozrejme, ani typicky jesenné strihy – prinášajú ich rovno strihané koktejlové šaty, kabáty a tiež bomberovú bundičky – v tomto prípade z neoprénu či vlneného úpletu.

Vyvážená kombinácia športových prvkov a motívov... Foto: Mohito
Mohito - jeseň-zima 2014 - lookbook - trendy Vyvážená kombinácia športových prvkov a motívov so ženskými kúskami garderóby - tak vidí jeseň jedna z ďalších prezentovaných značiek. Priestor dostali látky s leskom (kraľuje zlatá), ktoré budia akoby luxusný a noblesný dojem. Doplnia ich však rozličné topy a mikiny s potlačami, bomberové bundičky či kabátiky s kapucňou.

Kľúčové looky

Nie sú typicky jesenné, skôr evokujú ženu, ktorá si jeseň užíva vo svetovej metropole a nemusí čeliť chladu a nevľúdnemu počasiu. Dominujú koktejlové šaty a už spomenuté sukne nad kolená s volánikovým lemom. Nechýba jednoduchá, no úderná kombinácia denimu a košeľových blúzok s oversized kabátikmi a plédmi. Veľmi žensky a zároveň tak trošku dramaticky pôsobia kombinácia lakovaných a potlačených sukní s leskom, ku ktorým sa pridávajú pevné neoprénové topy a mikiny či bomberové bundičky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #trendy #lookbook #jeseň-zima 2014 #Mohito

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...