Ach, tá krása! Zasa sa trápite pred zrkadlom?

Niektoré veci jednoducho dokážu rozčúliť opakovane? Poznáte to aj vy?

16.09.2014 09:00
mejakp, žena, krása Foto:
Pokúšate sa o dokonalosť?
debata

Priveľmi lepkavý lesk

Aj vy túžite po krásnych perách zvýraznených jemným leskom. Ale čo je toto? Lesku, či skôr jeho lepkavej súčasti, sa nedokážete zbaviť ani po niekoľkých hodinách. Lesk je už dávno preč a vy bojujete s nepríjemným „lepidlom“ na vašich perách.

Maskara ako za trest

Reklama sľubovala o sto percent hustejšie riasy, ale pri pohľade na vaše riasy sa o niečom takom nedá ani hovoriť. Riasy máte zlepené do niekoľkých trsov, o pár hodín z nich navyše ešte začnú kúsky čiernej farby odpadávať. Pod očami tak máte nepekné čierne machule.

Roztrasené očné linky

Kto vlastne vymyslel očné linky? Tak túto otázku sa pýtate každé ráno, keď si ich snažíte nejakým spôsobom „namaľovať“ na horné viečko. Krásnu, celistvú a najmä rovnú linku dokáže podľa vás urobiť zrejme len profi maskérka. Vy sa o to pokúšate každé ráno, no po niekoľkých minútach trápenia je výsledok aj tak zlý. Takže linka musí ísť dole!

„Super-stay“ mejkap

A zasa ste podľahli sľubom o krásnej pleti až na neuveriteľných osem hodín. Pritom váš mejkap nebol vôbec lacný. Ani nie po troch hodinách v práci sa vám na tvári vytvorili fľaky, ktoré už musíte prekrývať púdrom. O prívlastku „matný“ môžete takisto len snívať, mastnejšie miesta na vašej tvári mejkap „prevalcovali“ expresne rýchlo.

A zasa to nemajú

Konečne ste našli produkt, ktorý vám vyhovoval. Celý rok ste si poň chodili s pevným presvedčením, vždy ste ho našli na rovnakom mieste. A teraz? Stiahli ho z predaja! Úžasné! A vy aby ste si zasa prácne hľadali náhradu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kozmetika #mejkap #zrkadlo

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...