Kľúčový kúsok jesene? Zaobstarajte si 'biker-jacket'- máme 24 tipov!

Nie je síce žiadnou novinkou, ale jedno je isté - milovaná motorkárska bundička zostáva stále v kurze. Na jeseň bude patriť ku kľúčovým kúskom šatníka.

12.09.2014 07:00
debata
Motorkárske bundičky sa nosili v lete a na... Foto: DESA via PRShots.com
Motorkárske bundičky - trendy - jeseň-zima 2014 - 24 tipov Motorkárske bundičky sa nosili v lete a na jeseň dostanú ešte väčší priestor.

Popularita takzvaných „biker-jackets“ spočíva v ich údernej vizuálnej sile, ale tiež schopnosti variability. Hoci kedysi by ste do podobných modelov navliekli naozaj len rozcuchanú rockerku, ktorá sa vyváža po amerických dlhých cestách na zadnom sedadle Harleya, dnes je motorkárska bunda bežnou súčasťou každodennej garderóby.

Kožené motorkárske bundičky nie sú najlacnejšou...
Ak chcete investovať do koženej bundy na spôsob...
+2Denim, vlna, tvíd, károvaný vzor či zvieracia...

Najklasickejší strih s výraznou fazónou a šikmým zapínaním na zips dokáže doplniť sexi pracovný look s džínsami a lodičkami. Na voľný čas môžete pokojne nosiť motorkárske bundičky k teniskám a slim-fitovým džínsom či dokonca teplákom. A nešliapnete vedľa ani vtedy, ak sa rozhodnete kvalitný a nadčasový kúsok pridať k spoločenskejšej móde – či už koktejlovým šatám, alebo dlhým večerným.

V prípade ponuky na trhu treba pripomenúť, že základom sú kožené modely. Ak však máte hlbšie do vrecka, nezúfajte – variácií v dostupnejších cenách je mnoho – či už ide o kúsky z koženky, alebo potom rozličné variácie z denimu, tvídu, vlnených zmesí, alebo polyesterového saténu.

Pre dámy, ktoré chcú investovať, ponúkajú obrovské možnosti všemožné svetoznáme značky – biker jackets nechýbajú azda v žiadnej kolekcii od New Yorku až po Miláno. My sme pre vás vybrali 24 rozličných kúskov v cene od 22 eur až do takmer 1300 eur – možno vás inšpirujeme.

Za rozumnú cenu

zväčšiť Nemusia byť len kožené. Motorkárske bundičky... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
Motorkárske bundičky - trendy - jeseň-zima 2014 - 24 tipov Nemusia byť len kožené. Motorkárske bundičky pre dámy sú dostupné aj za prijateľné ceny - samozrejme, musíte počítať s tým, že materiál bude zmesový. Efekt však nechýba a podobné kúsky môžete kombinovať tak, aby ste boli spokojná s výsledkom.

Luxusné

zväčšiť Ak chcete investovať do koženej bundy na spôsob... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
Motorkárske bundičky - trendy - jeseň-zima 2014 - 24 tipov Ak chcete investovať do koženej bundy na spôsob "biker-jacket" nemusíte mať obavy zo slabého výberu. Na trhu, či už v kamenných obchodoch, alebo v online shopoch, sú kúsky od výmyslu sveta. Len tá peňaženka bude musieť byť plná...

Kožené

zväčšiť Kožené motorkárske bundičky nie sú najlacnejšou...
Motorkárske bundičky - trendy - jeseň-zima 2014 - 24 tipov Kožené motorkárske bundičky nie sú najlacnejšou záležitosťou, ale investovať sa do nich vyplatí. Dajú sa totiž dobre kombinovať s ležérnou a športovejšou garderóbou, ale pokojne ich môžete pridať aj k noblesnejším a spoločenským kúskom.

V rozmanitých variáciách

zväčšiť Denim, vlna, tvíd, károvaný vzor či zvieracia... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
Motorkárske bundičky - trendy - jeseň-zima 2014 - 24 tipov Denim, vlna, tvíd, károvaný vzor či zvieracia potlač - v prípade motorkárskych bundičiek sa dá veru využiť všeličo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #trend #jeseň 2014 #motorkárska bundička #24 tipov

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...