Dvanásť štýlových mikín: Buďte v nich módna ikona alebo 'šéfka'

Športová elegancia? Pod tento pojem sa dá skryť všeličo. Športová nálada vo svojej pravej podstate však preniká do bežnej ženskej garderóby predovšetkým v podobe mikín.

28.07.2014 11:00
Jeden z trendov, ktorý v dámskej móde stále... Foto:
Jeden z trendov, ktorý v dámskej móde stále letí, sú tiež mikiny s nápisom.
debata

Kúsky, ktoré si kedysi mnohé ženy dovolili nosiť len cez víkend na výlet do prírody, prípadne na večerný beh, sa čoraz častejšie používajú v dennom stylingu a vo vhodnej kombinácii dokážu vytvoriť nielen štýlový, ale aj veľmi luxusne pôsobiaci outfit.

Tajomstvo sa ukrýva nielen v materiáloch – kedysi klasická hrubšia bavlna, takpovediac teplákovina, má jemnejšie zloženie a spracovanie, dobre sa kombinuje so sukňami, šatami aj denimom.

zväčšiť Dámske mikiny s nápisom sú v kurze. Vyberte si... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
Dámske mikiny Dámske mikiny s nápisom sú v kurze. Vyberte si napríklad z našich tipov.

Jeden z trendov, ktorý v dámskej móde stále letí, sú tiež mikiny s nápisom. Asi je to ženská odveká túžba byť súčasťou nablýskaného módneho sveta, keď si ochotne na seba dávajú kúsky s nápismi ako Fashion, Vogue či Tres Chic.

Ani nasledujúce mesiace, či už je reč o pokračujúcom lete, alebo blížiacej sa jeseni, sa bez mikín nezaobídu. My vám ponúkame inšpiráciu v podobe dvanástich štýlových kúskov s módnymi odkazmi. Možno vás inšpirujú. Mimochodom, ak by to bolo na nás, vybrali by sme ten s nápisom „editor in chief“. Veď ktorá žena by nechcela byť šéfredaktorka…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #mikiny #športová garderóba #sweatshirt

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...