Tropikana! Oživte si leto, vyskúšajte exotické farby v líčení

Ak ste ešte neprežili tohtoročnú letnú dovolenku v exotike, prípadne vás žiaden podobný zážitok nečaká, môžete si ho "pričarovať". Vizážou.

25.07.2014 07:00
Výrazné očné tiene v exotických farbách sú v... Foto:
Výrazné očné tiene v exotických farbách sú v lete žiadané.
debata

Odtiene zelenej, modrej, fuchsiovej a cyklámenovej. K tomu oranžová či žltá s jasnou červenou. Farby exotických nádherných džungľových kvetín, tóny ibištekov a orchideí, skrátka žiarivé farby tej najexotickejšej fauny a flóry v rozkvete sú v letnom období prípustné, ba priam žiadané.

Neváhajte sa teda skrášľovať výraznejšími farbami. Staviť môžete buď na výrazný očný tieň, ktorý pekne vynikne na olivovo opálenej pokožke. Výraznejší rúž dobre ukáže na opálenej tvári, ale tiež vtedy, ak patríte medzi „bledule“.

zväčšiť Tropikana! Vyskúšajte líčenie v exotických... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
Tropikana! Vyskúšajte líčenie v exotických farebných tónoch. Tropikana! Vyskúšajte líčenie v exotických farebných tónoch.

Azda najpestrejšie variácie exotickej farebnosti povoľujú naše ruky. A obrovské množstvo odtieňov lakov na nechty dostupných na domácom trhu či online v rozličných parfumériach a e-shopoch.

Už za pár eur môžete svoje rúčky premieňať a farebne „oživovať“ každý týždeň. Výrazné tóny sa pritom dobre kombinujú aj s odevným minimalizmom, no tiež pekne akcentujú tropické a exotické vzory na samotných odevoch. Tak do toho!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #líčenie #očné tiene #rúž #lak na nechty #exotika #tropické farby #výrazná farebnosť

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...