V akej bielizni by vás najradšej videli muži? Asi vás to nenadchne

Až 76 percent žien by neocenilo, ak by im spodnú bielizeň kúpil partner. A je zjavné tiež, prečo. Predstavy sa totiž u oboch pohlaví celkom líšia.

10.07.2014 14:00
bielizeň - ženy  muži - prieskum Foto:
Ako si predstavujú dámsku bielizeň muži a ktorá viac lahodí ženám? Výsledky ukázali jasne.
debata

Výrobca dámskej bielizne Bluebella vo Veľkej Británii nedávno urobil prieskum, v rámci ktorého zisťoval preferencie ohľadom ženskej spodnej bielizne u oboch pohlaví. Asi nikoho neprekvapí, že výsledky sa celkom nezhodujú.

Kým muži uprednostňujú čo najodhalenejšiu bielizeň – viac ako polovici sa páči priehľadná podprsenka a 37 percent ocení miniatúrne, často tanga-nohavičky. U žien platí trochu iný prístup. Majú rady hladké podprsenky, ktoré plne zakryjú poprsie. Vyberajú si neutrálne a telové farby. Až 64 percent považuje za najdôležitejší atribút komfort. Ten hrá úlohu pri výbere podprsenky aj nohavičiek, ktoré by mali zakrývať väčšiu časť pozadia.

V otázke prieskumu, z ktorého citoval britský Daily Mail, čo mužov najviac vzrušuje v prípade dámskej bielizne, zvíťazila čipka, prestrihy, mašličky a flitre. Až 78 percent mužov je nadšených, ak má žena na sebe samodržiace pančuchy a podväzkový pás. Viac ako polovica žien však podobnú výbavu vníma ako otravnú na obliekanie aj nosenie.

Dobrá správa pre pánov znie, že až 84 percent žien má doma aspoň jednu súpravu „špeciálnej“ sexi bielizne na výnimočné príležitosti. Pri nich si na svoje prídu práve mužské polovičky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #muži #ženy #preferencie #spodná bielizeň

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....