Kompletná plážová výbava 6-krát inak: Za 30, za 50 aj za 100 eur!

Aj vy chcete byť na pláži či kúpalisku štýlová? A rozmýšľate, ako to zvládnuť vo finančných limitoch?

13.06.2014 07:00
debata

Nie je vždy jednoduché zaobstarať si kompletnú plážovú výstroj za nízku sumu, ale my sme sa o to pokúsili. Samozrejme, pridávame aj ďalšie, o niečo drahšie alternatívy. Možno vás teda inšpiruje, ako môžete stráviť letnú dovolenku či voľné dni na kúpalisku, keď chcete pôsobiť štýlovo, príťažlivo a zároveň sa cítiť pohodlne.

zväčšiť Nakúpiť na leto lacno a zároveň vyzerať... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
kompletná výbava na pláž šesťkrát inak - nad 100 eur Nakúpiť na leto lacno a zároveň vyzerať štýlovo? To nemusí byť vôbec náročné. Stačí pár efektných kúskov a výsledok bude skvelý. V tomto prípade ide o kontrast výraznej farby - kráľovskej modrej na plavkách a cyklámenovej na kaftane. Zaujímavý akcent dodajú ružové okuliare.
zväčšiť Nakúpiť na leto lacno a zároveň vyzerať... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
kompletná výbava na pláž šesťkrát inak - nad 100 eur Nakúpiť na leto lacno a zároveň vyzerať štýlovo? To nemusí byť vôbec náročné. Stačí pár efektných kúskov a výsledok bude skvelý. Skúste to napríklad takto.
zväčšiť Divoké kvetinové vzory a potlače, džungľa či... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
kompletná výbava na pláž šesťkrát inak - nad 100 eur Divoké kvetinové vzory a potlače, džungľa či zeleň - to všetko sa k pláži skutočne hodí. A ani to tak veľa nestojí.
zväčšiť Niektoré letné šaty sa dajú nosiť na viac... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
kompletná výbava na pláž šesťkrát inak - nad 100 eur Niektoré letné šaty sa dajú nosiť na viac spôsobov. Nasledujúci model je práve taký - využijete ho v práci, ale aj na pláži. A čo sa týka plážovej výbavy, tá nasledovná sa dá nakúpiť pod 100 eur.
zväčšiť Nemusíte sa obávať kombinovania zvieracích... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
kompletná výbava na pláž šesťkrát inak - nad 100 eur Nemusíte sa obávať kombinovania zvieracích vzorov s etno motívmi. Tento spôsob vyzerá v konečnom výsledku veľmi efektne. Verzia plážovej garderóby na tomto obrázku je elegantná a pohodlná zároveň. Pokojne v podobnej výbavy môžete vyraziť aj do plážovej reštaurácie či na romantickú večeru pri západe slnka.
zväčšiť Tóny modrej akosi patria k letu a špeciálne v... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
kompletná výbava na pláž šesťkrát inak - nad 100 eur Tóny modrej akosi patria k letu a špeciálne v námorníckom prúžkovanom dezéne. Kvalitné letné šaty oceníte, k nim môžete pridať ďalšie prúžky na dvojdielnych bikinách a trendový šilt.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tipy #plážová garderóba

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...