Kráľovnou v modrej! Trend, v ktorom vás nik neprehliadne

Výrazných farieb sa mnoho žien obáva. Žltá, červená, oranžová, či neóny - to všetko časo odmietame. Ale byť výrazná sa dá aj inak.

16.04.2014 07:00
Sisley - lookbook - jar-leto 2014 - inšpirácie Foto:
Jedným z dominantných odtieňov je kráľovská modrá. Žiarivý tón modrej bude z vás robiť neprehliadnuteľnú dámu.
debata

Kráľovská modrá je odtieň, ktorý sa s veľkou pompéznosťou vrátil do módy pre široké masy pred pár rokmi. Samozrejme, farba už zo svojho názvu napovedá, že sa často využívala pri ceremoniálnych odevoch šľachty a kráľov, v uliciach však tiež pôsobí patrične kráľovsky – či skôr honosne.

Intenzívny farebný tón tejto modrej farby dokáže naozaj zázraky. Skvelo sedí brunetkám, ale aj blondínkam. Ukáže pekne na svetlejších typoch pokožky, ale nemusia sa ho obávať ani dámy s olivovou pleťou.

zväčšiť Kráľovská modrá sa túto sezónu objavuje vo... Foto: archív firiem, koláž: Zdeno Gáfrik
kráľovská modrá - trend jar 2014 Kráľovská modrá sa túto sezónu objavuje vo všetkých súčastiach šatníka - od nohavíc, cez šaty, topy až po doplnky v podobe topánok či kabeliek a šperkov.

Kráľovská modrá sa túto sezónu objavuje vo všetkých súčastiach šatníka – od nohavíc, cez šaty, topy až po doplnky v podobe topánok či kabeliek a šperkov. Ideálne je kombinovať ju s neutrálnejšími tónmi. Skvelo ukáže s telovými farbami – béžová, piesková alebo slonovinová budú stávkou na istotu. Ostrejší, no zaujímavý kontrast vytvorí v kombinácii s čiernou alebo bielou farbou. To ocenia najmä dámy, ktoré chcú v podobnej farbe bodovať v práci, na pracovnej schôdzke či jednaní.

Pre experimentátorky je, samozrejme, otvorená možnosť odvážnejšieho kombinovania s farbami ako fuchsiová, fialová, sýtoružová či odtiene červenej a žltej. To sa hodí najmä k ležérnejšej podobe garderóby, ale je to v prvom rade na vás – fantázii sa medze nekladú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #trend #farba #jar 2014 #kráľovská modrá

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...