Potešte seba aj partnera - vyberte si z našich tipov na sexi bielizeň

Väčšina vášho okolia ju nikdy neuvidí a predsa patrí medzi tie najstarostlivejšie vyberané súčasti dámskej garderóby - reč je, samozrejme, o spodnej bielizni.

10.12.2013 07:00
debata
Čipka v kombinácii so saténom je príjemná na... Foto: Marks & Spencer
bielizeň - sexi - farby - čipka Čipka v kombinácii so saténom je príjemná na telo aj pre oči partnera.

Je však celkom pochopiteľné, že si ženy dávajú záležať na výbere správneho intímneho oblečenia. Má to niekoľko dôvodov. V prvom rade je bielizeň odev, ktorý sa kontaktuje bezprostredne s pokožkou – vybrať si takú, ktorá dobre sedí, neškriabe, netlačí, ale zároveň ešte dokáže pomôcť nedostatkom a pritom všetkom vyzerá aj vizuálne veľmi príťažlivo, nebýva vždy jednoduchá misia.

Pudrovoružová kombinácia v čipke vždy zaujme...
Lososová súprava má retro nádych - predáva...
+14Čierna čipkovaná súprava od Calvin Klein...

Ďalším dôvodom, prečo ženám tak záleží na správnej bielizni, je pocit vlastnej spokojnosti a krásy. Tak ako muži dokážu oceniť drahé a luxusné auto, ženy zbožňujú šperky aj luxusné spodné oblečenie. A v neposlednom rade nemožno zabudnúť na partnera – práve muži (tí vyvolení) sú totiž pre ženy motivátorom na výber očarujúcej a sexi bielizne.

Dobrá správa znie, že dnes už sú na trhu dostupné aj veľmi štýlové, príťažlivé a kvalitné kúsky za priaznivé ceny. Hoci u slovenských žien vyhráva stále trojkombinácia čierna, biela, telová, trendy hlásia farebnosť.

Žiarivá žltá súprava od Stelly McCartney -... Foto: ASOS
bielizeň - sexi - farby - čipka Žiarivá žltá súprava od Stelly McCartney - predáva ASOS.

Z materiálov je to čipka, ktorá hrá prím. Kombinuje sa so saténom a hodvábom, ale zdobí aj klasickejšie bavlnené kúsky. Medzi najzvodnejšie modely patria tie v celočipkovom vyhotovení. Košíčky, ktoré poprsie pozdvihnú a dodajú mu súmernejší tvar, sú stále populárne. Mnohé dámy však už dnes ocenia aj modely bez výstuží – sú pohodlné a často dizajnovo navrhnuté tak, že vyzerajú veľmi sexi. Stačí si len vybrať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #spodná bielizeň #farby #čipka #tipy #súprava

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...