Tipy, ako zarobiť od boháčov? Takto by sme na to mali ísť!

Zveľaďovať svoj majetok a zbohatnúť. Pekná predstava. Ale je vôbec splniteľná? Britský Daily Mail sa odvoláva na boháčov a vplyvných podnikateľov, ktorí tvrdia, že áno. A radia.

30.01.2017 11:00
peniaze, živnostník, žena, počítač, radosť Foto:
Ako zúročiť svoje financie a zbohatnúť?
debata

Portál zhromaždil rady od vybraných jednotlivcov, ktorým sa mimoriadne darilo v napĺňaní pokladničky a vlastných účtov. Tí tvrdia, že ak chceme zbohatnúť, mali by sme robiť nasledovné:

1. Šetriť, šetriť, šetriť

Z každej výplaty by mala časť putovať na účet, kde ju nemôžete minúť. Úspory sú dobrá vec a práve ich prostredníctvom potom môžeme riešiť veci ako kúpu auta, bytu, či napríklad len obyčajnej práčky. Ideálne však je, ak aj na takéto výdavky máme bežný účet a nasporené financie nechávame bokom. Dôležité tiež je, aby sa zhodnocovali.

2. Rozumná investícia

S tým súvisí investovanie peňazí tam, kde sa zúročia a zarobia ešte viac. Viac ako rozličné sporiace účty, sú to akcie, ktoré môžu hodnotu usporených financií výraznejšie zväčšiť. Investovať však treba s rozumom. Ideálne je mať prehľad o trhu, prípadne spolupracovať s človekom, ktorý ho má a dobre nám poradí.

3. Správne narábanie s časom

V prípade zarábania financií je dôležité uvedomiť si, že niektoré veci nám nič neprinášajú. Váš čas má hodnotu a podľa toho by ste s ním mali narábať. Venovať ho len veciam, ktoré majú zmysel a nejako sa zúročia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #peniaze #bohatstvo #sporenie #zarobiť

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...