Najtrendovejšia torta 1. časti sladkej šou? Porotkyne mali jasno! A čo vy? Pozrite si torty všetkých súťažiacich a hlasujte

Pekárkou týždňa sa v prvej časti sladkej šou Pečie celé Slovensko stala 62-ročná Milka. Zaujala aj svojou tortou, ktorú pripravila počas kreatívnej výzvy.

03.10.2022 15:00
Collage Maker-03-Oct-2022-02.35-PM Foto:
Súťažiaci v 1. časti šou Pečie celé Slovensko: zľava: Tomáš, Milka, Anči.
debata (2)

Prvá časť 2. série sladkej šou Pečie celé Slovensko je za nami. A hoci sa záver šou nezaobišiel bez sĺz, porotkyne rozhodli, že po úvodnom súboji zo šou nevypadol nikto z novej dvanástky amatérskych pekárov a pekárok. Druhú šancu tak o týždeň, v nedeľu večer, dostanú všetci súťažiaci.

zväčšiť Milka  so svojou tortou v 1. kole. Foto: RTVS
MKF0618 Milka so svojou tortou v 1. kole.

Pekárkou týždňa sa stala 62-ročná súťažiaca Milka. Jej tortu porotkyne Petra Tóthová a Jožka Zaukolcová opísali po skončení kreatívnej výzvy ako najtrendovejšiu. Slová chvály aj zisk titulu „pekár týždňa“ Milku Figuliovú z Banskej Bystrice rozplakali.

Lenka so svojou tortou v 1. kole.
Domi so svojou tortou v 1. kole.
+9Tomáš  so svojou tortou v 1. kole.

Ale vydarené výrobky po skončení kreatívnej výzvy predviedli aj ostatní súťažiaci – pozrite si ich v našej galérii a hlasujte! Koho torta sa vizuálne najviac páčila vám?

Počas nasledujúcich desiatich týždňov predstaví svoje cukrárske a pekárske umenie 12 amatérskych pekárok a pekárov, ktorých čaká v súťaži množstvo originálnych výziev. V každej epizóde sa aj tento rok pripravujú 3 recepty v rámci osobnej, technickej a kreatívnej výzvy.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Pečie celé Slovensko

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...