Napasovať telo do róby? Tu sú dve bleskové diéty pre vás!

Do Vianoc je čoraz menej dní a čas neúprosne beží. A práve teraz sa to nehodí. Nech skúšate, ako skúšate, svoje telo do šiat, ktoré si chcete obliecť na Vianoce, nijako nenapasujete.

21.12.2016 09:00
hruška, hrušky Foto:
Schudnúť vám pomôžu aj hrušky. Ak ich neobľubujete, siahnite po ryžových chlebíkoch.
debata

Fitnesový časopis „Shape“ testoval prednedávnom metódy, ktoré sľubujú úbytok na váhe v priebehu dvanástich hodín. Tu je výsledok!

Ryžová diéta

Pri tejto diéte siahame od rána do večera po ryžových chlebíkoch. Znie to nudne, aj to je nudné! Počas dňa je povolený pravidelný prísun 7 ryžových chlebíkov, polovice uhorky, 100 gramov hummusu, 7 cherry paradajok, na raňajky a na večeru šálku mätového čaju a neobmedzené množstvo vody.

Na raňajky si dáme 2 ryžové chlebíky s 3 plátkami uhorky. Na obed si pochutnáme na 3 ryžových chlebíkoch s hummusom a plátkom uhorky a o 18 hodine si doprajeme posledné jedlo dňa – 2 ryžové chlebíky s dvoma cherry paradajkami.

Výsledok: Večer bude brucho skutočne ploché a šaty sadnú tak, ako už dlho nie. Toto trápenie je však vhodné len pre tých, čo vedia vydržať hlad.

Hrušková diéta

Dvanásť hodín jesť hrušky v rôznych kombináciách, to je „hrušková diéta“. Pravdepodobne funguje tak dobre preto, že hrušky podporujú trávenie a odvodňujú.

Nákupný lístok pre túto diétu znie: 3 hrušky, 100 gramov tvarohu, 100 gramov feta, 1 hrsť píniových orieškov, trochu škorice, 100 gramov špenátu, 200 gramov jogurtu, 1 hrsť študentskej zmesi, olivový olej, balzamikový ocot. Na pitie 2 litre vody a liter bylinkového čaju.

Na raňajky tvaroh s hruškou a škoricou. Obed pozostáva zo špenátového šalátu s fetou, píniovými orieškami a na malé plátky nakrájanou hruškou s octovo-olejovou marinádou. Medzi hlavnými jedlami je čas na nesladený bylinkový čaj. Na večeru si dáte hrušku s nízkotučným bielym jogurtom a za hrsť sušeného ovocia.

Výsledok: Na druhý deň ráno vám staré nohavice sadnú ako uliate a váha ukáže o kilo menej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #chudnutie #hruška #trávenie #hlad #brucho #bylinkový čaj #ryžový chlebík

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...