Čo dať na tanier partnerovi, ak má problém s erekciou?

Môže pomôcť strava bohatá na flavonoidy.

02.02.2016 13:00
penis, erekcia, prieskum Foto:
Problém s erekciou nie je nič príjemné.
debata

Ak muž trpí poruchou erekcie, trpí tým aj vzťah. Skôr, než váš partner začne užívať lieky, môžete vyskúšať aj prírodné prostriedky podporujúce erekciu.

Podĺa štúdie zverejnenej v magazíne „The American Journal of Clinical Nutrition“ pod ktorou sú podpísaní vedci z Harvardskej univerzity a do ktorej sa zapojilo 50 000 mužov, sú skvelými pomocníkmi pri riešení toho problému prírodné látky – flavonoidy. Strava bohatá práve na tieto látky by mala byť súčasťou jedálnička mužov, môže sa postarať o zlepšenie mužskej erekcie. Do úvahy však treba brať aj skutočnosť, že na spomínaný problém má výrazný vplyv aj fajčenie, nedostatok pohybu, alkohol či nadváha. Pri riešení treba postupovať komplexne.

Ako sa ďalej píše v štúdii, práve problémy s erekciou môžu vypovedať o chorobách krvného obehu a srdca. Zhoršená erekcia môže byť prejavom výrazne zhoršujúceho sa ochorenia srdca a ciev.

Kde môžeme flavonoidy nájsť?

Ovocie, bohaté na flavonoidy, sa nezbiera práve najľahšie. Ide najmä o drobné plody ako čučoriedky, čierne ríbezle a černice. Ale bohaté na flavonoidy sú aj jablká, hrušky, čerešne a tmavé hrozno. Najmä v teplých mesiacoch by strava bohatá na flavonoidy tak mala byť stálou súčasťou jedálnička vášho partnera.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #strava #erekcia #flavonoidy

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...