Chudnite bez hladovania! S týmito potravinami sa to podarí

Ak si dávate pozor na to, čo jete a túžite čo-to schudnúť, častejšie siahnite po nasledovných potravinách.

19.01.2016 11:00
jahody, úsmev, zdravé zuby Foto:
Jahody sú skvelé, aj keď chudnete.
debata

Losos

Vďaka vysokému podielu proteínov losos zasýti na dlhú dobu. Navyše, omega 3-mastné kyseliny „postrčia“ látkovú premenu. Vďaka antioxidantom sa váš organizmus očistí, za čo sa vám poďakuje aj pokožka.

Uhorky

Sú naozaj nízkokalorické a bohaté na stopové prvky. Vďaka vysokému podielu vody sa postarajú a pocit sýtosti, organizmu dodajú chýbajúce minerály. Sú skvelou voľbou, ak hľadáte vhodný snack na poobedie.

Jahody

Skvelá novinka pre milovníkov jahôd – podľa novej zverejnenej štúdie príjme telo počas hlavného jedla o 134 kalórií menej, ak si predtým doprajete zopár jahôd.

Lieskové orechy

Obsahujú dôležité omega 3-mastné kyseliny a zabraňujú nadúvaniu. Takisto sú plné železa, kyseliny listovej, draslíka a cenných vitamínov skupiny B. Tie zvyšujú schopnosť sústrediť sa a zároveň sú účinnými bojovníkmi proti stresu.

Vajcia

Vajcia patria k najdôležitejším potravinám obsahujúcim bielkoviny. Ak zjete 2 vajcia denne, pokryjete štvrtinu svojej dennej potreby bielkovín. Kvalitné raňajky, ktoré obsahujú vajcia spôsobia, že počas doobedia vás neprepadne „vlčí hlad“ a ľahšie sa budete pridržiavať vašich stravovacích zásad.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #chudnutie #kalórie #vajcia #jahody #losos

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...

+ Nájdenie radosti v malých veciach vám prinesie veľké šťastie.
Rozpočtová disciplína teraz položí základy budúcej...